I DET ATT JAG ARBETAR I MIN EGEN TAKT

Jag måste medge att galleriet här på sidan inte har uppdaterats särskilt frekvent den senaste tiden, låt mig förklara hur jag arbetar. 

Till större delen målar jag beställningar. Man ger mig alltså ett foto på sitt barnbarn, sin käresta, sin farmor, sin fiende, eller så beskriver man bara en visuell idé som man har, och så målar eller ritar jag det. Alla sådana teckningar och målningar hamnar emellertid inte här på sidan.

När jag inte arbetar med beställningar så målar jag mina egna idéer, vilket ju är roligast. De målningarna hamnar alltid här (såvida de inte blev bedrövliga, i så fall hamnar de bakom mitt piano). Jag målar alltid efter foton, vilket betyder att jag brukar behöva leta efter personer och grejer jag kan fotografera till mina idéer. Om jag inte har någon idé fotograferar jag ända tills jag upptäcker att jag lyckats fånga någon eller något som jag tycker gestaltar något fint. Målningarna som blir kan man köpa antingen här, på  en utställning eller på ett galleri.

Och så kan man köpa prints så klart:

“Parfait”, print, halvmatt papper