THIS TIME TOMORROW, WHERE WILL WE BE

Hej govänner, medan jag kilade runt och träffade harar och rådjur på Huskvarnas gator så hann det bli ett nytt år. Jag har njutit av snön utanför mitt fönster, läst Agatha Christie i bastun och lärt mig pochera ägg i mikrovågsugn. Nu är det emellertid sent och jag ska fatta mig kort. Jag reser till Thailand imorgon, eller idag faktiskt, för att stanna där våren ut. Det är ett beslut som jag och min goda vän Nellie fattade på telefon en sömnig morgon tidigt i höstas. Nu ska vi träffas i Bangkok på fredag. Jag tror det kommer bli helt fantastiskt! Vår plan är att bosätta oss innan månadens slut (för trots att vi blott har ryggsäckar så är vi i sanning inga riktiga backpackers, vi vill mest bara montera hängmattor och skaffa katt). Feel free to throw alla era Thailandtips at me, eller Burmatips för den delen, ty jag är helt främmande för hela Asienbiten. Nu peppar jag inför den 18-timmarslånga sällskapslösa resan med min bästa flyglåt: The Kinks – This Time Tomorrow    

Laddade mest upp den här bilden så att jag kan titta på den när jag får skogslängtan.