TO BEGIN, BEGIN

Hej på er, välkomna hit, känn er som hemma. Det här är min nya blogg och plattform. Det har blivit någon form utav nödvändighet för mig att ha en sådan. En webbsida utan blogg är som ett hem utan tavlor. Lifeless.

Om ni tillhör min gamla läsarskara så vet ni vem jag är, om ni är nybekanta så lär ni bli varse. Jag jobbar, literally, som konstnär och fotograf. Jag älskar musik och jag tycker om att resa. Jag gillar katter, vintage, badrum, färskpressad apelsinjuice och att vara i skogen. Jag dricker mycket te och uppskattar vintersport.

Vad som kommer finnas här vet vi ju inte än, men spontant tänker jag mig mycket foton på vackra ting, bra musik, målningar, work-in-progress-bilder, tips och trix, kattanekdoter…etc. Kommentarsfältet däremot är ert allena, så känn er fria att bruka det in your own special way. Ni kan fråga och föreslå saker, rekommendera  grejer, prata lite, skapa god stämning osv.  It’s a blog of give and take så att säga.

Så Herzlich Wilkommen hörrni!