WATCHING THE SUN GO DOWN AS THE COASTGUARD TURNS ON THE LIGHTS AND ALL THE PEOPLE IN THE BOATS COULD SEE NOBODY ON THE BEACH BUT YOU AND ME

Jag kan inte förstå att det snart har gått fem månader. Jag har precis lärt mig vad området jag bor i heter (och glömt det igen) och förra veckan upptäckte jag två helt nya frukter. We’re not done Ratchaburi, we’re not done. Nåväl, vi har flyttat tillbaka till Rattisborgen och klivit in i denna ljuva period som kallas regnperioden. Efter att ha genomlevt den varmaste perioden på tjugo år i Thailand skämtar jag inte när jag säger att jag inte var långt ifrån tårar när de första väldoftande dropparna föll på den varma asfalten. Var och varannan dag blickar vi nu leende upp mot en ovädersmörk himmel. 

Havet. Jag har avlagt visit där tre gånger och jag ämnar göra det en fjärde gång nästa vecka. Stranden är ju, som alla stränder, härlig att vara på en solig dag men att vara på den i skymningen är något mer. Det är sinnesljuvt. 

Ben Cocks – You and Me