WHEN YOU TAKE CARE OF SOMETHING GOOD THAT SOMETHING GOOD TAKES CARE OF YOU

Jag kom hem. Hem till en ett blomstrande juni med sina ljusa kvällar och kvittrande skogar. Hem till yoghurt och choklad, till blåbär och dagstidningar. Hem till ateljén. Någon gång innan dess gick min kamera sönder och nu väntar jag tålmodigt på att det problemet skall lösas. Under tiden sitter jag på jobbet och skriver listor och ritar lösningar på problem. En igelkott har flyttat in i trädgården så jag är tämligen exalterad över det också. Nåväl, jag är verkligen glad över att kunna måla igen. Tar emot beställningar och spenderar hela kvällar vid staffliet. Jag är också glad över att få vara tillsammans med min katt igen, även fast att vi hade katter springandes runt våra ben hela våren. Här är bilder på två som vi tog hand om under en tid. Vill minnas att någon utav dem hittades i en soptunna.  De har några charmiga amerikanska namn som vi aldrig kommer ihåg, så vi kallar dem för Erik och Charlie. Charlie är den förståndige men det är Erik, den vindögde, vi älskar mest. När det var som varmast delade vi säng med dessa katter i ett litet luftkonditionerat rum. De var där när vi var sjuka och trötta och de var där när vi firade livet med risvin och tv-serier. Saknar dem lite smått.